Lányok, titeket kérdezlek, nem túl bumfordi a Sony Ericsson Xperia pro?
Figyelt kérdés
Vacilálok a sima mini és a pro között...Mivel hosszúak a körmeim,ezért kényelmesebb a fizikai billentyűzet,mert hajlamos vagyok félreütni...Ám a mini nőiesebbnek tűnik...Döntött vki a pro mellett?2012. márc. 27. 14:01
1/10 anonim válasza:
Csak tudd ezek a telefonok körömre nem reagálnak csak a börre.
2/10 anonim válasza:
hát én nem lány vagyok viszont sony ericsson xperia mini pro telóm van, elég vastag és egy nőnek nem igazán illik ilyen vastag telefon viszont a sima mini már valóban egy kicsit nőiesebb de te tudod hogy kell-e qwerty billentyűzet neked.
3/10 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Mivel ezeknek hőérzékelős kijelzőjük van így a körmöt nem érzékelik csak a bőrt.
4/10 anonim válasza:
Bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)Tudom,hogy nem érzékenyek körömre,csak bőrre és pont ez a problémám...ha érzékeny lenne,akkor egyértelműen a mini mellett döntenék...ám hogy hosszúak a körmeim,szinte nem férek hozzá a kijelzőhöz,félre ütöm a betűket,próbáltam már más tapicskolós telón...ezért is kéne a fizikai billentyűzet...ha nem érezném annyira pasisnak a pro változatot...Nagy dilemma,mi??:))
2012. márc. 27. 15:54
6/10 anonim válasza:
esetleg ez: [link] ennek rezisztív kijelzője van tehát valószínűleg a körmöt is érzékeli plusz van ugyanúgy billentyűzete mint a mini pronak és még nőies is.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,de nem szeretnék Nokiát...végül csak a pro mellett döntöttem,többek között azért is,mert a mini már nincs a T-mobilnál...szóval maradt a pro fehérben,talán így egy kicsit csajosabb,de ha nem is,legalább hasznos a fizikai billentyűzet végett,végülis csak 2 mm az eltérés...:)
2012. márc. 27. 18:03
8/10 anonim válasza:
az kb csak körmöt érzékel..rezisztiv az lóf..
amúgy vágd le a körmöd..
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!:)De max leszedethetném a körmöm,de nem teszem,mert szeretem...:))
2012. márc. 27. 19:37
10/10 anonim válasza:
#3 - Nem hőérzékelős a kijelző. :D Töltéskisütés alapján állapítja meg a megérintett pont koordinátáit. sorryOFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!