Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a velemenyetek SE xperia...

Mi a velemenyetek SE xperia x8-rol?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mért a Samsungokba bízhatsz? Az egyik legrosszabb márka, és úgy veszik, mint a cukrot. Hidd el jó telefon a One Touch ennyiért.

Yupiter

2012. márc. 27. 13:08
 12/16 A kérdező kommentje:
En mar kineztem egy x8at hasznaltan. Szerintetek mit kerdezzek meg az allapotarol?? Kepeken nagyon szep allapotunak latszodik...
2012. márc. 27. 15:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Oks, de majd ne sírj. Mennyi idős, van e rajta főzött ROM, tartozékok stb...

Yupiter

2012. márc. 27. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt hogy lassú és hogy elavult, azt nem mondom, de hogy régi az biztos. Inkább gyűjtenél egy újabb Sony-ra (Xperia Mini, Live with Walkman) .... Bár ez nem az én dolgom...

A másik pedig hogy az X8-at gyárilag 2.1-ig lehet frissíteni, de valahol még mindig 1.6-tal árulják. Most a legújabb vesziószám a 4.0.x ez mindent elárul a telefon korárol...

2012. márc. 27. 16:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem X-am van, de őszintén megmondom, nem ajánlom, hogy ilyet ne vegyél. Már tényleg nem éri meg. Két év múlva csak leshetsz, hogy milyen elavult lesz. A legtöbb új játék amúgy meg nem is fut rajta. Custom ROM nélkül nem igazán mondanám közepes telefonnak az androidos okostelefonok között. Mint már mondták, Live with Walkman, Xperia Mini, és Telenor OneTouch léri meg ma leginkább (és a Telenor OneTouch az Alcatel telefon, és elég megbízható. Tapasztalat...).
2012. márc. 27. 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:
*Javítás: Nekem X8-am van.
2012. márc. 27. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!