Mi a véleményetek a Red Bull Mobile RMB2-ről?
A top 50-ben sincs benne. Átlagos, alsó-középkategóriás okostelefon, inkább alsó, mint közép. Nem leszólni akarlak, de én inkább körülnéznék, és keresnék egy használt Galaxy S-t/Xperia X10-et, vagy valami másik, nagyobb processzorral szerelt, komolyabb gépet.
Nekem nem ilyen van, de egyik ismerősömnek igen. Én mondjuk a Galaxy S2-vel tudom összehasonlítani, az kapta az év telefonja díjat. A Galaxy S-nek is hasonló kijelzője van, élénk színekkel, jó betekintési szöggel, alatta megfelelően gyors hardverrel. A Galaxy alá fejlesztenek programokat is rendesen, rendszeralkalmazások, rootolás, romok tekintetében sokkal jobban támogatott, mint az RBM2.
Ez az RBM2 konkrétan egy Huawei U8230, ami 2009-ben jelent meg és hát finoman fogalmazok ha azt mondom eljárt felette az idő. 538 mhz-es 7200A proci ma már igencsak megmosolyogtató. Csoda, hogy még a 2.2-t kiadták rá.
Ráadásul nem is olyan hűde olcsóért adják, ha nagyon pénz szűkében vagy egy Telenor One Touch ezerszer jobb vétel, és még ma is megállja a helyét.
De ha tudsz hozzátenni kicsit többet, akkor 50 ezerig CSAKIS Sony Ericcsson-t nézz, ott akármelyiket is választod jól jársz. Vagy ahogy előttem írták használtan egy Galaxy S bár ott az ICS-nek búcsút inthetsz.
SE X10 is régi már az se járkáljon a fejedben, a Neo annak az utóda és már - ha a kategóriáját nézzük - sz@rért húgyért hozzádvágják alap előfizetéses csomagokban, sőt kártyásan se vad drága.
Summa summarum: az rbm2 egy kalap lópikula :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!