A nokia n8 gpu-jához képest a nokia 700 gpu-ja mit tud?
nem muszály pont a nokia 700-asnak lennie, mert ha jól tudom, akkor az összes 1gHz-s processzorú bellés nokia ugyan olyat kapott.
a játék közbeni teljesítmény érdekel a legjobban,mert szeretek telefonon játszani
a válaszokat előre is köszönöm
köszönjük szépen az android fanos hozzászólást te gyökér.
A kérdésre válaszolva, google a barátod, biztosan találsz tesztet összehasonlítást ha jól keresel rá.
Mi is köszönjük a hozzászólásod, elfogult Nokia fanboy.
Egyáltalán nem vagyok Android fanboy, nincs bajom se az Androiddal, se a WP7-tel, se az iOS-sel, de a Symbian akkor is hulladék.
Oké, a Belle már 1 fokkal jobb, kevésbé akadozik, valamivel többet tud, de akkor is ki az a hülye, aki ért hozzá és direkt olyat venne?
Nem lenne annyira rossz OS, de a konkurencia ezerszer jobb.
Hardveresen meg egyértelműen szar mindkettő, aki ezt nem ismeri be az csak magát járatja le.
Ok, nem akadozik, de mondjuk kisebb is a gépigénye a Symbian-nak, kevesebb az ilyen-olyan animáció.
Azt meg nem tudom mire írtam, hogy "aki ért hozzá....", de pl. aki csak annyit tud, hogy mekkora a különbség ARM11 és ARMv7 között, az már nem vesz Nokia-t (legalábbis nem Symbianosat).
#6:
Nekem informatikusként számít, hogy milyen rendszer fut a mobilomon, ezért választottam Symbianos készüléket még pár éve és a következő is Symbianos lesz majd, mert tudom, hogy mi van a "motorháztető" alatt. Az ARM11 meg lehet hogy papíron már egy kicsit elavult, de azért azt nem elhanyagolható tény, hogy a teljesítmény, áramfogyasztás hányadosa jobb, mint a legtöbb Cortex processzornak. Egy jó GPU-val megtámogatva simán versenyképes az ARM11 architektúra ma is.
a 3.(13:35) válaszolónak köszönöm a válaszát
a 7. válaszolóval meg egyetértek. világi életemben csak nokiám volt eddig nem csalódtam benne se a symbianban, sőt nagy csodálkozásomra egy kis utánanézéssel tudtam quake2-t játszani az 5800-on.
inkább már az a kérdésem, hogy első vagy második generációs s^3-as telefont vegyek(androidosok kíméljenek, mert én nem igazodom ki azon a zöld kukaroboton)?
ARM11 persze, versenyképes, csak épp a Dreamcast meg Gameboy Color-ral versenyzik.
De mindegy, ha neked tényleg bejön a Symbian, akkor bejön, csak aztán nehogy megbánd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!