Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 3 colos kijelzőn mennyire...

3 colos kijelzőn mennyire élvezhetőek a játékok, filmek?

Figyelt kérdés
Eddig samsung galaxy ace-m volt de nem nagyon jött be és kb vásárlást követően fél évvel el is adtam és most sony ericsson xperia mini pro-t vettem aminek ugye 3 colos a kijelzője. Ezen a 3 colos kijelezőn mennyire élvezhetőek a videók,játékok?Egyáltalán megérte erre lecserélni a samsung galaxy ace-t?

2012. márc. 24. 19:45
1 2
 11/14 Ol!v3r ***** válasza:
Nekem minim van(az is 3 colos) és szerintem élvezhetőek a játékok (bfbc2 modern combat3 need for speed shift...
2012. ápr. 2. 16:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Már megvan a mini pro és szerintem nem olyan kicsi az a kijelző, legalábbis nekem nem. A fruit ninja,angry birds,sims 3,need for speed shift teljesen élvezhetően fut rajta. Biztos s többi játék is de én csak ennyit töltöttem le vele. Sokkal jobb mint az galaxy ace mert az állandóan befagyott meg akadoztak a játékok.
2012. ápr. 2. 18:37
 13/14 Ol!v3r ***** válasza:
A shiftet ingyen töltötted le vagy fizettél érte mert tudok egy jó oldalt ahol ingyen lehet az összes androidos cuccot letölteni pl onnan töltöttem le a battlefield bc 2-t mert az amúgy marketen nincs
2012. ápr. 2. 22:15
 14/14 Ol!v3r ***** válasza:
A linket lehagytam :D (a shadowgun is jó játék) *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. ápr. 2. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!