Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez szerintetek átverés?

Electronicperson kérdése:

Ez szerintetek átverés?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 24. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ár használtan még csak-csak elfogadható,de a többi része az kérdéses lehet.
2012. márc. 24. 16:58
 2/3 anonim válasza:
Szerintem átverés. Londonból persze. Ne már egyből a holdról küldi. Gondolom azért London, mert vagy egyáltalán nem tudják ellenőrizni vagy nagyon korlátoltan az átirányított postát. Egy egyszerű forwarddal én is feladhatok akár Afganisztánba is egy Iphone klónt, amit aztán visszaküldenek neked a saját pénzeden, mert akkor olcsóbban adom a telefont. Hogy egy Iphone 4-et jó állapotban ki adja el 80.000HUF körül...Szerintem senki!
2012. márc. 25. 04:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Az ár is elég érdekes, de semmiképpen nem vennék így telefont...Egyébként is sok a visszaélés, h. előre utalsz, majd nem adja fel a megvett árút...

Max személyes átvétellel, kipróbálással, garanciával.Működik egyáltalán a hazai szolgáltatók SIM kártyáival??

2012. márc. 25. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!