Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a különbség az iPhone 3g...

Mi a különbség az iPhone 3g és a 3gs között?

Figyelt kérdés

2012. márc. 23. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
A 3GS-ben valamivel több van annyit tudok, de mivel nem vagyok applefan, pontosat nem tudok mondani.. 3g-nél állítólag sokkal jobb..
2012. márc. 23. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem sok. Nagyobb a memóriája (RAM, 128-ról 256MB-re növekedett), meg a kamerája nagyobb (3MP-es lett). Nem tudom, hogy a sima 3G-ben van-e HD videofelvétel, de a 3GS-ben tuti van. Kb Ennyi.
2012. márc. 23. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
A 3GS-nek sokkal erősebb a hardvere, tehát jóval gyorsabb. Nagyobb felbontású a kamerája és van benne autofókusz. Tud gyárilag 640*480 felbontású videót felvenni (a 3G nem tud. Meg még pár szoftveres újdonság pl iránytű
2012. márc. 23. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, hogy a sima 3G-ben van-e HD videofelvétel, de a 3GS-ben tuti van."

A 3G nem hogy HD, de semmilyen videót nem tud felvenni. Szoftveresen meglehet oldani, hogy tudjon de úg is olyan hulladék minőséget vesz fel, hogy nem ér semmit. A 3GS se tud HD-t. Szoftveresen azt is meglehet oldani, de az is szar lesz.

2012. márc. 23. 17:51
 5/9 A kérdező kommentje:
kössz szépen! de ha veszek egy ipod touch-ot és van nálam egy régi telefon kb ugyan az?
2012. márc. 23. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Én vettem 1 iPod Touch 4g-t, és meg vagyok vele elégedve. Ha nem nezetel, csak wifizel, akkor tökéletes. Ha pedig netezni szeretnél, akkor venned kell hozzá 1 olyan okostelót, amivel meg lehet osztani a netet..
2012. márc. 23. 19:33
 7/9 anonim ***** válasza:

milyen ipod touch?

Amúgy nem ugyanolyan, az ipod kevesebbet tud. Meg a 3G 32GB-ig gagyi hardver van bennük.

2012. márc. 23. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
256ram, 800as proci, de szinte ugyanúgy lehet játszani a játékokkal rajta, mint 1 iPhone-n. A 3GS-nél meg sokkal jobb..
2012. márc. 23. 20:26
 9/9 anonim válasza:

3GS nem vesz fel HD videót.... csak jó a képe, ennyi..

nagyobb proci, nagyobb ROM, felmegy rá az iOS 5.1-is.

ennyi

2012. márc. 24. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!