Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobilnál van egy előfizetése...

T-mobilnál van egy előfizetésem, amiben van mobilnet (500mb), ha BB-re váltok, meg kell vennem mellé bruttó havidíjjal a BIS szolgáltatást?

Figyelt kérdés

Tehát valóban CSAK is akkor tudok levelezni, ha külön fizetek 2100 ft-ot(???)... ez rengeteg pénz... Média mánia csomagban vagyok.

Csak erre vagyok kíváncsi.

2012. márc. 23. 11:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az ügyfélszolgálaton, hátha adnak kedvezményt a médiamánia s-re is. Én ilyen fittyfenére biztos nem fizetnék pluszban. Az emaileket megnézem opera minivel, a csatolmányt meg letöltöm, oszt' megnézem úgy. :)
2012. márc. 23. 11:33
 2/2 bp1985 ***** válasza:
A BB nem játék telefon. Akinek az van, az tudja mire kell használni, és nem zsidóskodik 2000 ft-on
2013. dec. 11. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!