Xperia arc vagy HTC Evo 3D?
Evo-t nem vennék, nem rossz cucc, de a 3D felesleges, ha meg nem használod a 3D-t akkor minek olyan telefont venni.
90k-ért (függetlenbe ennyiért láttam netet) vagy inkább Desire HD-t vennék a helyedben (70k), vagy újabbat, jobbat, erősebbet 98k-ért (HTC Sensation).
Így mindenképp Arc-ot mondom, de akkor ha Evo helyett más is játszik akkor már más a helyzet.
Akkor már inkább HTC Sensation, vagy bármi, az is jó anyagból készül, jó kamera, ugyanakkora felbontás, stb, de nincs benne felesleges 3D.
Amúgy nem láttam még élőben Arc S-t, de Bravia Engine miatt a színei nem lehetnek olyan rosszak, a Bravia Engine-s telefonok a legvalósághűbb színű kijelzők.
Proci meg tény, hogy már viszonylag régi, de azért az sem olyan rossz, nem tudom mitől lehetne olyan lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!