Miért merül le 1 nap alatt a Samsung Galaxy Minim? Alig játszom vele.14 órát töltöttem a vásárlás napján.
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 16:09
1/6 DéHá válasza:
Nyilván te is tudod hogy egy androidos készülékről van szó...és ezek hamar merülnek...de a játéktól is függ ez az egész..ha nagyobb játékkal játszol az jobban felpörgeti a procit és a ramot is rendesen kihasználja szóval emiatt is lemerülhet...nekem is lemerül egy nap alatt ha néha játszok egy jobb játékkal...de 1,2 hasznos infóval tudok szolgálni..először is a képernyő fény erejét vedd lejebb nálam bevált...és gyakran nézegesd a feladat kezelőt mert van hogy 1-2 alkalmazás nem áll le rendesen (pl:internet) és az tovább fut a háttérben mert ez is meríti az aksit...remélem tudtam valamit segíteni :)
2/6 A kérdező kommentje:
úú, nagyon köszi a tippeket :)
egyébként abban még tudnál segíteni, hogy a telefonról fájlokat hogy lehet a memókártyára tenni? köszi :)
2012. márc. 21. 18:01
3/6 DéHá válasza:
Azt nem éppen a legegyszerűbb dolog..
itt vannak róla infók...de ezeket a dolgokat csak úgy tudod alkalmazni ha előtte root-olod a telódat mert root jog kell az ilyen alkalmazásokhoz anélkül nem fognak futni..még így a legegyszerűbb :)
4/6 DéHá válasza:
Bár vannak olyan programok amihez nem szükséges a root jog..de nem mindent helyezhetsz át a memó kártyára...mert van amit ha áthelyezel utána nem tudod használni..pl: widgetek meg az ehhez hasonlók :)
5/6 anonim válasza:
Minden telefon lemerül pár óra alatt, ha rendesen használatban van, fényerő is max-on, stb.
iPhone-t is naponta kell tölteni, hiába kerül cca 100 ronggyal többe, attól az aksi csak ennyit bír.
14 órát meg hiába töltötted, semmivel sem másabb, mintha levetted volna a töltőről amint 100% lett.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2012. márc. 21. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!