Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek amibe...

Milyen telefont vegyek amibe van játék 5000ft alatt?

Figyelt kérdés
10 éves fiamnak szeretnénk telefont venni. Olyat amibe van játék, de olcso legyen mert még most tanul rá vigyázni
2009. jún. 13. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

hát..sztem első mobilnak használt is megteszi..azok olcsóbbak általában:)

Én az öcsémnek első telefonnak Nokiát vettem ami még nem színes kijelzős,de van rajta játék...ezt én annó 6 ezerért vettem....3 éve:D

Azóta már millio telefonja volt:D:D

De mindegyikre nagyon vigyázott

Szóval sztem kezdésnek megteszi egy nokia is:)

De igazából ez már a ti döntésetek:)

2009. jún. 13. 08:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb bevásárló helyeken (Tesco, Auchan, Cora) 4-5 ezerért válogathatsz a kártyás készülékek között. Kupacba rakva szokott lenni az elektronikai sorok végén. (benzinkúton is láttam már) Csak kifizeted, aktiválod, és kész.

Játék ma már mindben van.

2009. jún. 13. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ha állandóan játszana, akkor keress neki használtan egy régi nokia Ngage-et, az játék telefon, el elsz vele.

szerintem már nem is olyan drága.

De egyébként bármelyik javás telefonra tudsz tenni javás játékot is, ami elég sok van a neten, csak le kell tölteni

2009. jún. 13. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Használtan kapsz N-gaget 5000ért és rá lehet pakolni bármilyen játékot akár törve is, nem muszály megvenni. De valószínű hogy ha használtan veszed még kapsz is hozzá ezt azt.
2009. jún. 13. 10:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ.sok jo ötletet adtatok:)
2009. jún. 13. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!