Wifi program androidra?
Ne haragudj de az elsőnek van igaza. Nem tudom milyen programot láttál de picit gondolkozz el. A MAC cím egy hálózati eszköz egyedi azonosítója. Te a telefonoddal a WiFi hálózatra kliensként csatlakozol mondjuk egy routeren keresztül ( tökmindegy a példa szempontjából ). A protkol szerint csak a router ismeri a TE MAC címedet még ha a többi kliens IP címét ismernéd a MAC címet akkor sem tudnád lekérdezni ( révén a MAC cím nincs használva az TCP/IP ezen részén ). Az, hogy egy routerfunkciót a te telefonod kliensként átvesz - hát elég hihetetlenül hangzik. Amit láthattál szerintem:
- a barátod a router kezelőfelületébe lépett be a telefonjáról és azt mutogatta neked
- maga a telefon volt a hotspot és a kapcsolódó kliensek cuccait mutogatta neked
Tudom én is erre gondoltam, de nem! Egyébként megtaláltam és tényleg működik...persze csak akkor ha rá tudsz csatizni a rooterre.
[link] tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!