A t-mobile jól számolja az adatforgalmat?
Azzal ugye tisztában vagy, hogy az adatforgalomba mind a fel és letöltés beleszámít a teljes adatforgalomba?
A másik dolog, hogy az operátor elkövetheti azt a gazságot, hogy nem az applikációs szintű adatforgalmat számolja, hanem a teljes adatforgalmat amit bizony több mint amennyit te látol. Ezt érdemes megkérdezni tőlük!
Szia! Én személy szerint nem vagyok túl nagy bizalommal az applikációk pontosságáról, tapasztalat szerint csak egy hozzávetőleges értékkel dolgoznak, de itt van a T-Mobile Üzletszabályzat(szerintem)ide vágó része, remélem segít valamit:
A forgalmi díjak és díjcsomagokban benne foglalt forgalom mérése 10 kB-os egységekben történik.
Minden megkezdett egység díjköteles. A Szolgáltató a GPRS-kapcsolat során forgalmazott
adatmennyiséget a kapcsolat kezdetétől számítva a kapcsolat végéig méri. A Szolgáltató hálózatában
forgalmazott adatmennyiséget a Szolgáltató kapcsolatonként, naponta és azon belül a díjszabás szerinti
időzónánként külön összesítő és az adott napszakra érvényes díj szerint számlázza ki. Az egyidőben,
párhuzamosan kialakított, de különböző célú adathozzáférések forgalmának mérése, kerekítése és
számlázása egymástól függetlenül történik.
A GPRS forgalom mérése műszaki okokból kifolyólag az adathálózat központi elemein történik, ezért az
Előfizető felhasználói eszközén mért forgalom és a Szolgáltató által mért forgalmazott adatmennyiség
bizonyos esetekben eltérhet. A forgalmazott adatmennyiség alatt a teljes, letöltés- és feltöltés irányú
forgalom együttes összegét kell érteni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!