Mennyiért tudnám eladni a 32GB-os fehér iPhone 3Gs-em? (akkumulátorát cserélni kell)
Figyelt kérdés
Ezen kívül semmi baja, tokban tartott, nagyon jó állapotú, 2 és fél éves.2012. márc. 20. 19:43
2/6 anonim válasza:
az mit takar, hogy akkut cserélni kell? ha csak 3-4 órát bír, tehát konkrétan hosszútávon nem is használható egy töltéssel, akkor én olyan 45-50öt számolnék érte. (1 hónapja vettem egyet, ami igaz, hogy csak 16 gigás, és hátlap repedt volt, de kaptam hozzá egy komplett új házat. az volt 50ezer.
3/6 A kérdező kommentje:
80%-nál kikapcsol kb. és ilyen csíkos lesz a képernyő. Van, hogy utána vissza lehet kapcsolni de újra kikapcsol. A szervizben azt mondták, hogy vagy akku csere, vagy hogy a rendszert kell újra rakni (nem a szoftvert) Én sajnos nem értek hozzá :S
2012. márc. 20. 20:05
4/6 A kérdező kommentje:
A képernyőnek amúgy semmi baja nincs, akkor lesz csíkos amikor kikapcsol, aztán eltűnik.
2012. márc. 20. 20:18
5/6 anonim válasza:
igen, hát gondolom a kijelző az azért olyan, mert hirtelen kikapcsol. hát úgy már 40-et karcolja.
6/6 anonim válasza:
Akkor viszont ez hibás és tényleg olyan 40-et kérhetsz érte kb. Szerintem ez nem akksi hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!