Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia e72 tulajdonosok, mi a...

Nokia e72 tulajdonosok, mi a véleményetek a telefonról?

Figyelt kérdés
meddig bírja az aksi? lehet vele beszélgetni skypon, vagy csak írni, mennyire kényelmes vele netezni, wifi nem dobál le? köszi!!!

2012. márc. 19. 18:27
 1/3 anonim válasza:
Ha nagyon számít az aksi, akkor e52-t vegyél. Olyan telefont amelyiknek olyan sokáig bírja mint az e52, olyant nem láttál :D. A netezésről azt kell tudni, hogy a flash nélküli oldalakon eldöcög a net.A flash-el nem boldogul sajnos. A wifi nem dobál le. Ha mindenképp netezésre(Sok netezésre) vágysz akkor más telefon kell, ha csak ritkán ritkán megnézel valamit akkor jó.Én e52-ről váltottam Androidos készülékre. Nem tudom, fogtál-e már hasonlót kezedben, de lényeg az hogy ég és föld a két rendszer közt a különbség (android/symbian). A symbian ugymond még gyerekcipőben jár. Ha netezni akarsz akkor androidos kell, viszont ezeknél az érintőkijelzős kütyüknél nem tart az akú, max 2-3 nap(ha nem használod), másképp 1 nap. A lényeg az hogy te mire használnád a telefont. Aksiról meg még annyit hogy az e72-nek is rengeteget bírja.
2012. márc. 19. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem E52-őm van, de az aksi max 3 napig bírja pedig újat vettem bele. Naponta kb 1 órát telefonálok, hétvégén amikor nem telefonálok annyit akkor meg a net megy rajta 1-1,5 órát.Én kicsit keveslem ezt az időt, mert a 6303i-m az kibírta ugyanezzel a felhasználással 4-5 napig is.
2012. szept. 9. 22:30
 3/3 kerekes01 válasza:

E72-m van. Előtte használtam 2 évig N82-t.

Csúcs szuper. Elegáns, nem hivalkodó, jó minőségű masszív kütyüről van szó, melynek akksija bírja akár egy hétig is. (DE EZT GSM MÓDBAN!!!!!!!! EZ FONTOS!! 3G MÓDBAN 3 NAP.)

Skype megy. A net wifi-vel tökéltes, de opera mini a legjobb böngésző. A wifi ledobál, ha gyenge a jel. De amúgy mindn más eszköz is ilyenkor..

Bocs ha a válasz későn jött.

2012. szept. 29. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!