Van androidos telefonra olyan program amivel letudok tiltani egy telefon számot?
Figyelt kérdés
Állandóan hívogat valaki számmal és erre kéne program, hogy ne tudjon hívni. Samsung galaxy ace -m van.2012. márc. 19. 18:16
1/5 anonim válasza:
Play-en keres rá arra, hogy "call block", lesz egy csomó, válaszd ki azt amelyik tetszik, elvileg mind ilyesmi célú program (és a Call Blockert ismerem, ez egész jó).
2/5 anonim válasza:
Igen.Igaza van az előttem szólónak. Még annyival kiegészíteném, hogy úgy is probálhatsz rákeresni mint Blacklist. Tuti jó eredményt kapsz, legalábbis én ezen az úton mentem :D
3/5 A kérdező kommentje:
Sikerült, köszönöm a válaszokat.
2012. márc. 19. 21:52
4/5 anonim válasza:
Program nélkül:
Beállítások -> Összes Hívás -> Automatikus Elutasítás -> a felsőt bepipálod, engedélyezed, aztán alatta lévő menüpontban megadod a tiltott telefonszámokat, a rejtett számot is letilthatod ;)
Ha ezekről a számokról hívnak, mindig foglaltat jelez majd nekik!
5/5 anonim válasza:
számot hozzáadni menügomb aztán alul megjelenik a létrehoz, ott beírhatsz számot, vagy választhatsz a névjegyekből vagy a hívásnaplóból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!