Android: Honnan tudhatom, hogy rootolt-e készülékem? Használtan vettem, de nem tudom ROOTolt-e.
Figyelt kérdés
És ha az,hogy tudom visszavonni?Hard reset segíthet a ROOT visszavonására,és mindent gyári beállítások stb visszaállítására??Még garanciás,és úgytudom ROOT-al vesztem..jólenne ha ezt mind visszalehetne vonni,és korlátozott lenne:)2012. márc. 19. 13:36
1/7 anonim válasza:
programok között keress egy olyat, hogy Superuser vagy Su, vagy SuperSU.
Ha egyik sincs, akkor lehet nem rootolt.
Persze ettől még lehet rootolt, de kicsi az esélye.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem találtam ilyen programot:)akkkor remélem nem ROOT-olt...:)esetleg csináljak egy hard resetet?az visszaállít mindent gyárira?akkor elveszik a root,és minden régi?
2012. márc. 19. 14:52
3/7 anonim válasza:
Hiába nyomsz hr-t, attól még a root megmarad.
De ha nem találsz ilyen programot, akkor nagyon csekély az esélye, hogy rootolt.
4/7 anonim válasza:
Google Play-en van alkalmazás ami ellenőrzi, hogy rootolt-e a készülék vagy sem. Vagy felteszel egy olyan alkalmazást ami rootolt telefonokon megy pl. titanium backup, root explorer, droidwall stb.
5/7 pipiiikukac válasza:
Nagyon egyszerű a megoldás: Titanium Backup a (Google Play)-ról.Ha telepíttés után,az (Áttekintés) menüben a (Root jog:) (ok) lesz, akk Root-olt a telód.
7/7 anonim válasza:
A pegazus kémprogram a tudtod nélkül is rootolja sitty-sutty. Nemcsak az androidot, hanem az iphone-t is. Annyit kell csak tenned, hogy oknyomozó újságírásra adod a fejed valamelyik kormány fejesről, vagy elmész ellenzéki politikusnak, a kormány megcsinálja a pegazussal a telefonrootot teljesen ingyen. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!