Sony Ericsson Live with Walkman vagy htc wildfire s grey?
Oké, esküszöm te csak provokálni akarsz.
De ha már itt tartunk, Te honnan veszed, hogy a kérdező venni akar akármit is? A kérdés: " Sony Ericsson Live with Walkman vagy htc wildfire s grey?". Ebből elég erősen az jön le nekem, hogy azt akarja tudni melyik a jobb. Nem? Hm?
De ha már annyira kötekedsz, nesze számadatok, hogy miért jobb a Live:
Processzor: Live 1 Ghz vs. Wildfire S 600 Mhz
Grafikus gyorsító: Live Adreno 205 vs. Wildfire S Adreno 200
Kamera: Live HD felvétel vs. Wildfire S 640x480
Oprendszer: Live Android 4.0 támogatás vs Wildfire S Android 2.3.5
Ár: Live 36000 Ft vs Wildfire S 49500 Ft (T-mobile, Dominó csomag, Webshop ár)
Na, meg vagy elégedve? Meg mi ez a baromság azzal, hogy lehet, hogy valakinek a HTC a jobb? Mindkettő Androidos telefon, csak a Live erősebb, újabb. A HTC-től nem pattanásosodik a kezed? Friss citromillatot áraszt? Nekem Sensation XE-m van, én még nem vettem észre.
Úgyhogy, ha rohadtul nem értessz hozzá, akkor légyszíves, ne oszd itt a bölcsességeket és ne vezesd félre a kérdezőt.
...
A KÉRDEZŐ feltett egy KÉRDÉST. Hogy megtudja melyik a jobb. Biztos örült volna jó sok olyan válasznak, hogy "Döntsd el te!" Nyilván rohant volna be a boltba, megveszi mindkettőt, és amelyik kevésbé tetszik azt eldobja.
En egy nokia 500 gondoltam hogy melyik a jobb?xd
es nem azt kerdem hogy dontsd el magadnak arra vagyok kivancsi hogy melyiket eri meg jobban megvenni
Bocsi kérdező, de az első mondatodat nem teljesen értem. Arra vagy kíváncsi, hogy a Nokia 500 milyen? Vagy olyanod van?
Na mindegy, feltételezve az előbbit: Összességében nem mondanám jó telefonnak, bár tény, hogy a Belle elég sokat dob rajta, de a Symbian még mindig lassú, és már olyan szinten hasonlít az Androidra, hogy semmiképp nem lehet véletlen. :D
Igazából mindent tud amit tudnia kell, de funkcionalitásban és sebességben gyengébb egy hasonló kategóriás Androidnál. Az egyetlen számottevő előnye az ingyenes Nokia Maps. Ha egy tízessel olcsóbb lenne már merném rá mondani, hogy megéri, de így nem. SE Live a tuti vétel.
Azért a Symbian jó úton halad, az új (asszem Carla), alsó és közép kategóriás telefonokra meg fogja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!