Milyen csúcskategóriás telefont ajánlatok?
Figyelt kérdés
Van pár ötletem. De nem tudom mi lenne jobb. Nekem tetszik a wp7 de az android is. Gondolom elösször op. rendszert kellene választani. Utánna modellt. Nem tetszenek annyitra a kerekítgetett formák úgyhogy olyat ne ajánljatok. Mindenképpen 4" feletti kijelzőt szeretnék.
Pár modell ami tetszik.
Sony Ericsson Xperi Arc S
Nokia Lumia 800
Samsung Galaxy Note (Mondjuk ez már nem telefon.)
Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy s III (Ez még nem kapható de már megvan a végleges terv.)
HTC HD 7
HTC Titan
Motorola Razr
2012. márc. 18. 19:18
11/14 anonim válasza:
Ha nem akarsz várni, akkor HTC Sensation XE t vedd.
Jelenlegi legjobb telefon.
Nézz utána.
Yupiter
12/14 anonim válasza:
Ha tényleg 4" feletti kijelző kell, akkor a HTC Radar és a Lumia 800 kiesik, mert azok 3,7"-osak. Lumia 900 esetleg? Nálam a Note kiesne, ha érdekelne az Android, mert batár nagy dög az és elvileg a SGS3 is jóval nagyobb lesz, mint az SGS2. Ha a Motorola RAZR-t választanád, akkor próbálj meg egy RAZR MAXX-ot beszerezni, ugyanis igen komoly méretű aksit raktak a MAXX-ba, és nem sokkal lett vastagabb, mint az alap RAZR
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a lumia 800 véletlen csúszott be. Megvárom az SGS 3-at.
2012. márc. 19. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!