Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elég nekem egy ZTE Skate?

Elég nekem egy ZTE Skate?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy 3 éves Spica-t használok, de le akarom cserélni mert iszonyat lassú és megbízhatatlan. ZTE Skate-en gondolkozok mert túl sokat nem aarok rászánni az új telóra. Főleg netezésre (napi kb 1-2 óra) és e-book olvasásra használom a telót (ezért kell a nagy képernyő) a normál telefonálás mellett. Játék és egyéb interaktív progik nem lesznek rajta. Csak normál androidos programok (file managment, képnézegető, stb). A kérdésem, hogy érdemes-e beszerezni a Skate-et ilyen célból, vagy lassú lesz és felesleges vételnek fogom érezni?

Köszi

2012. márc. 18. 00:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kedves 9. válaszoló! Te az xperia miniről beszélsz, mivel abban van az általad leírt processzor. Ami egyébként nem minden, annak ellenére, hogy egy kiváló készülékről van szó. Ha olvasásra kell, számít a nagy kijelző, a Skate-en pedig elfutnak az ahhoz szükséges programok. Felteszem, a kérdező nem azért akar ilyen telefont venni, hogy beágyazott videókat nézzen vele - amik egyébként nem fognak menni. Az X10 egy régi, elavult, gyenge telefon, iszonyúan is kijelzővel, ne keverjük már kérem szépen Jézuskát a géppuskával.
2012. márc. 18. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:

@13:49

Te nem vagy képben, hogy miről beszélgetünk. Nem az X10 Miniről volt szó.

2012. márc. 18. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Már elnézést de hogy egyik kedvenc filmemből idézzek: "itt mindenki hülye?"

én nem keverem az X10et az X10minivel. utálom az egérmozit. És az x10mininek 600mhz processzora van, az x10nek 1 ghz.

2012. márc. 18. 14:02
 14/18 anonim ***** válasza:

pillants már rá melyik az x10 szerinted?

[link]

2012. márc. 18. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nevezd nevén a gyereket, ne X10-ezd le az Xperia minit. Elhiszem, hogy arra gondoltál.
2012. márc. 18. 15:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Továbbra sem beszélt senki az Xperia Miniről...
2012. márc. 18. 15:49
 17/18 anonim ***** válasza:
A sima X10 szerintem is jobb. Lényegesen jobb a procija. Mindkettőben elavult hardver van, de a Skate-é elavultabb. Amúgy a kérdező kapna 40-ér használtan az X10-nél jobb telót is.
2012. márc. 18. 16:17
 18/18 anonim ***** válasza:
na jó szerintem olvass vissza mert senki nem említett itt minit rajtad kívül. szövegértelmezés!!
2012. márc. 18. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!