Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire S vagy (használt)...

HTC Wildfire S vagy (használt) iPhone 3g?

Figyelt kérdés
A barátnőm eladná a lassan 3 éves iPhone 3g-jét, amit most visz el szervizeltetni, mert a kikapcsológombját ki kell cserélni, de egyébként jó állapotban van a készülék. 40 ezerért adná el és most vennék egyébként is úgy telefont, HTC Wildfire S-t, de most, hogy felajánlotta elgondolkoztam azon, hogy inkább iPhone-t veszek. Melyik éri meg jobban? Vadiúj Wildfire S 50ért vagy használt iPhone 40ért?

2012. márc. 16. 18:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Szervizben dolgozom, már több Wildfire-t hoztak vissza kijelzőhiba miatt. A SE-al semmi probléma manapság (még egy sem volt bent), régebben sem volt mindig. Még mindig átállítanálak a SE irányába, de tetudod.
2012. márc. 16. 23:01
 12/29 anonim ***** válasza:

Attól, mert régen elromlott XY telefonod még nem kell leírni egy márkát.

Vagy egy szar darabot fogtál ki, vagy nem vigyáztál rá, vagy lehet az a széria tényleg hibás volt.

Ma már igazából egyik telefonnal sincs nagyon baj, SE-vel sem, és nem csak papíron jobb.

Wildfire S tulajdonos vagyok ráadásul, szóval nem is az elfogultság beszél belőlem.

Az anyaghasználat és az összeszerelés tényleg jobb, de hardveresen lealázza a 20-30 ronggyal olcsóbb SE, és az se fog hamarabb elromlani.

2012. márc. 17. 11:55
 13/29 anonim ***** válasza:
Nagyon jó teló az iphone de 3g-t nem vennék főleg 3 évesen.Nekem iphone 4-em van és nagyon jó szerintem,már 1 éve ez van és még egyszer sem volt szervizbe és egyszer sem fagyott még le(ellentétbe pár androidos telefonnal) pedig rendesen nyúzva van. Kb 40 játék van rajta :D és folyamatosan nyomkodom. De ha már a kettő közül kéne választani szerintem akkor htc mert a 3g elvesztette a támogatást is meg elavult, de ha mindenképpen iphone-t akkarsz akkor gyűjtsél még egy kicsit és aztán vegyél használtan majd egy iphone 3GS-t az még jó mert az ios 5 is rámegy.
2012. márc. 17. 22:14
 14/29 anonim ***** válasza:
iPhone 3GS már egy fokkal tényleg jobb, már kb SE Live szintű hardveres téren (amit a szoftver pótol, optimalizálás miatt talán nem is lehet észrevenni a gyengébb hardvert).
2012. márc. 17. 22:33
 15/29 anonim ***** válasza:
A Wildfire S elavult! Az Iphone 3G szintén! Miért nem vagy képes elhinni, hogy MEG FOGOD SZÍVNI ha eközül a két mobil közül választasz. Papiron jobb blablabla... Papiron a Samsung Galaxy Ace sem rossz, aztán nézd meg milyen szar. Adok egy tanácsot: Se Samsung, se HTC márkájú közép/alsókategóriás készüléket ne vegyél, mert ezek el akarnak menni a névvel és szar konfiggal az erősebb, de olcsóbb készülékek mellett. Én is a Sony Ericsson felé akarlak terelni, hiszen ha a Sony Ericsson céggel volt gondod, akkor a dolog tárgytalan, ugyanis a Sony Ericsson Sony Ericsson Mobile Communications AB 2011 októberében megszűnt, mivel a Sony kivásárolta. Most a Sony Mobile felel a régebbi Sony Ericsson készülékekért.
2012. márc. 18. 19:56
 16/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, eldöntöttem, hogy milyet fogok venni.:)
2012. márc. 19. 16:26
 17/29 anonim ***** válasza:
És milyet?
2012. márc. 19. 16:57
 18/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy 2011-es telefon nem értem, miért számít elavultnak, egyedül a processzora miatt lehetne megszólni. Emellett ne mondjuk már, hogy egy iPhone szar lenne, nem hiába vezető az okostelefonok között, és az ára sem azért olyan magas, mert alma van rajta, azért a minőség is számít. És a 3 legjobb minőségű telefon márka az iPhone, a BlackBerry és a HTC. Természetesen ezért is drágák.
2012. márc. 19. 19:44
 19/29 anonim ***** válasza:

Senki sem mondta, hogy az iPhone szar, csak hogy az iPhone 3G a szar, ami tényleg szar.

Az idejében még jó volt, ma a legolcsóbb kínai telefon gyorsabb nála.

2012. márc. 19. 20:16
 20/29 A kérdező kommentje:
Netán ilyen telefonod van?:D
2012. márc. 19. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!