Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezen mi kerül teljes áron...

Ezen mi kerül teljes áron 249.900-ba?

Figyelt kérdés

[link]

jó hogy ájfon de akkor is 100-ért lehet kapni kb hasonlo tudásukat! érdekes 150 fölött teloban csak ájfon van! 32 gb plusz hely nem hiszem hogy 50ezer ft lenne -.-

vélemény,válasz jöhet! köszi!

2012. márc. 16. 07:01
1 2
 11/17 anonim válasza:
Az kerül rajta ennyibe hogy ami nem hibás az soha a büdöss életbe nem fog lefagyni meg ha gépre dugod még akkor se fog vírust kapni ugyan úgy mint a machintos-os gépek sem tehét rendkívül stabilaz egéstz telefon. Másrészt pedig a világ eggyik legnagyobb elektronikai márkája és nagyon jó minőségű anyagokból készül!
2012. márc. 17. 19:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Stabilitás 250e forintért?

Egy S2 és egy Xperia S sem egy instabil készülék. Gyakoribb a vírus androidon, de összeségében nem jellemző ott sem.

Minőségi anyagok 250e forintért?

A HTC és iszonyat minőségi telefonokat csinál fele ennyi pénzért. De ha ők még annyira nem is, mondok egy telefont: Lumia800 Legminőségibb anyaghasználat az egész piacon.

A lepkefingnyival nagyobb stabilitáson kívül csak ésszerűtlen szubjektív érveket mondotok.

2012. márc. 20. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:

ennyi butaságot mindig szeretek olvasgatni. ugyanazt tudja mint egy feleannyiba kerülő telefon... és mi a helyzet a Note-tal? Galaxy Nexussal? HTC Titannal? ezek is majd' annyik mint egy szifon...

Egy Mercedes nem tud többet mint egy VW? azigen :)

2012. márc. 20. 17:29
 14/17 anonim válasza:

Ja hát olvasni pár hülye hasonlatot :D de kb. igaza van mindenkinek. Ezen a telefonon sokba kerül az apple logó is, de ennek fényében tud is valamit. De mint írták hülyeség ezen vitatkozni mert nem az itthoni minimálbért megkereső embereknek készítették :D és mint írták van sok alternatíva.

Szal aki apple fan az inkább kifizeti az árát mert apple de nem veszít semmit egy másik telefonnal szemben, üzletpolitikailag szerintem az apple nagy ász :D

2012. márc. 20. 18:37
 15/17 Furjadék* ***** válasza:

Apple nyeresége kb 40-50 % iPaden, iPhone on.

Samuék örülnek, ha 15%ot összehoznak.

Minőségi anyagokból van(más kérdés, h jobban kell rá vigyázni, mint egy műanyag kac...akarom mondani SGS2re.

Viszont SOHA A BÜDÖS életbe nem akad neked, és nemkell sz@rrá haxolni, hogy lehessen használni.Én NOTE-on a sima Naptár-menű-naptá-menű-beállítások barancssorral megakasztottam szegényt, iPhone-t nemtudtam.Nahát:O

Ezenfelül énis kivagyok akadva, hogy pofátlan, 40% feletti nyereséget termelnek, de mivel veszik, ezért megtehetik.

A telefont amúgy a 250E Ft, kb feléből-háromnegyedéből rakják össze.

2012. márc. 20. 19:44
 16/17 anonim ***** válasza:
pont az, amit más is mondott, hogy nem csak ez van túlárazva...ugyanúgy egy galaxy ace is túlárazott, csak az nem prémium kategória. nekem i4-em van, és attól függetlenül nem ez a kedvenc telóm, és nem is a kedvenc oprendszerem. a wp7 nagyon a kedvencemmé vállt, és tény, hogy fiatal, de az is pont olyan stabil, mint az ios, mert zártabb. ez meg egyéni vélemény, ki mit szeret, én is csak nagyon alapszinten merek belenyúlni egy rendszerbe. az android meg túl szabad, és aki emiatt szereti, az úgyse állít igazat, ha azt mondja, hogy programozói szinten nyúlkál a telefonjában...volt már nálam s2, majd kellett a pénz és lett omnia7-esem. sokan fényezik, én nem voltam tőle annyira oda.
2012. márc. 20. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy az android 1000x hekkelhetőbb, mint a iOS, az nem azt jelenti, hogy kell is. Sőt, a prémium kategóriában pont az iOS az, amit törni kell normális használathatóságért.
2012. márc. 20. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!