Ezen mi kerül teljes áron 249.900-ba?
jó hogy ájfon de akkor is 100-ért lehet kapni kb hasonlo tudásukat! érdekes 150 fölött teloban csak ájfon van! 32 gb plusz hely nem hiszem hogy 50ezer ft lenne -.-
vélemény,válasz jöhet! köszi!
Stabilitás 250e forintért?
Egy S2 és egy Xperia S sem egy instabil készülék. Gyakoribb a vírus androidon, de összeségében nem jellemző ott sem.
Minőségi anyagok 250e forintért?
A HTC és iszonyat minőségi telefonokat csinál fele ennyi pénzért. De ha ők még annyira nem is, mondok egy telefont: Lumia800 Legminőségibb anyaghasználat az egész piacon.
A lepkefingnyival nagyobb stabilitáson kívül csak ésszerűtlen szubjektív érveket mondotok.
ennyi butaságot mindig szeretek olvasgatni. ugyanazt tudja mint egy feleannyiba kerülő telefon... és mi a helyzet a Note-tal? Galaxy Nexussal? HTC Titannal? ezek is majd' annyik mint egy szifon...
Egy Mercedes nem tud többet mint egy VW? azigen :)
Ja hát olvasni pár hülye hasonlatot :D de kb. igaza van mindenkinek. Ezen a telefonon sokba kerül az apple logó is, de ennek fényében tud is valamit. De mint írták hülyeség ezen vitatkozni mert nem az itthoni minimálbért megkereső embereknek készítették :D és mint írták van sok alternatíva.
Szal aki apple fan az inkább kifizeti az árát mert apple de nem veszít semmit egy másik telefonnal szemben, üzletpolitikailag szerintem az apple nagy ász :D
Apple nyeresége kb 40-50 % iPaden, iPhone on.
Samuék örülnek, ha 15%ot összehoznak.
Minőségi anyagokból van(más kérdés, h jobban kell rá vigyázni, mint egy műanyag kac...akarom mondani SGS2re.
Viszont SOHA A BÜDÖS életbe nem akad neked, és nemkell sz@rrá haxolni, hogy lehessen használni.Én NOTE-on a sima Naptár-menű-naptá-menű-beállítások barancssorral megakasztottam szegényt, iPhone-t nemtudtam.Nahát:O
Ezenfelül énis kivagyok akadva, hogy pofátlan, 40% feletti nyereséget termelnek, de mivel veszik, ezért megtehetik.
A telefont amúgy a 250E Ft, kb feléből-háromnegyedéből rakják össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!