Melyik mobiltelefon legalkalmasabb a fényképezésre/videózásra?
Elözöhöz csatlakozok:
Nokia 808 PureView
41 megapixeles kamera, 4x VESZTESÉGMENTES ZOOM,
Symbian Belle FP1
4" nagy kijelzö
1080p Full HD videofelvétel
Kitünö hangszoro.
Hamarosan megérkezik magyarországra
Szerintem igen
Én is Symbian-t használok (Belle-t). Az android pocsék! Mindig csak frissítéseket szed le magának, meg 2-3 hetente jön ki az új verzió, azért megy egy-egy hibát kijavítanak rajta. Ráadásul sokkal jobban eszi az aksit is. Ennek ellenére a NOKIA:
Évente hoz ki kb frissítéseket, és a hibákat egyszerre próbálják meg kijavítani, és az aksiből is kevesebbet zabál.
Szerintem meg szörnyű a Symbian, bár az Anna/Belle nem annyira, de Android/WP7/iOS-hez képest azok is elég gyengék.
Androidra is csak ritkán jön ki frissítés, szóval előző nem tudom honnan vette ezt a hülyeséget, és akkor sem kötelező frissíteni.
Szóval szerintem a Symbian használhatatlan (nem csak nem olyan jó, hanem ténylegesen használhatatlan).
De a fényképezője most jó ideig ennek lesz a legjobb, szóval ha tényleg csak az számít, akkor kibírható a Symbian.
De ha komolyan ARM11-es procit raknak ebbe a telóba akkor nagyon gyenge lesz, nem tudom, hogy most komolyan ilyet raknak bele, vagy csak ahol én olvastam sikerült így elírniuk.
Az utolsónak igaza van és az,hogy milyen rendszer van a telefonon az másodlagos,mert mindegyiknek van előnye és hátránya!
Az előbbiekben szereplő hozzászóló aki azt állitja,hogy "Szóval szerintem a Symbian használhatatlan (nem csak nem olyan jó, hanem ténylegesen használhatatlan)."fejtse ki bővebben a véleményét,mert hülyeségeket összehordani teljesen felesleges.Szivesen találkozok vele,hogy bebizonyitsa az állitását!
Mondjuk Symbian Belle/Anna-t még nem használtam, de Symbian S60v5-tel volt dolgom, szörnyű volt.
Nagyon lassú volt, akadozott, sokat gondolkozott.
Plusz még csúnya is volt, szóval csak hátrányt tudok mondani.
Symbian Belle/Anna már biztos jobb, de akkor is azt mondom hülyeség olyat venni, kivéve, ha mondjuk tényleg fontos a kamera, mert a legjobb kamerája Nokia N8/PureView 808-nak van, de amúgy tényleg csak mazochisták vesznek olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!