Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó telefon a Sony...

Szerintetek jó telefon a Sony Ericsson Xperia Arc S?

Figyelt kérdés
Gondolkozok hogy egy ilyen telefont vegyek, akinek ilyen van tudna mondani róla pár infót?
2012. márc. 15. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem nincs ilyen telefonom, de ezerszer jobb szót tudok szólni, ugyanis a legjobban arat ez a mobil, még a mostani 2magos gépekhez is képest. én is gondolkodom a sony xperia s-ben és szerintem ha gyűjtesz vagy vársz egy kicsit, hogy lejjebb menjen az ára, és úgy fogják vinni mint a cukrot. arról nem is beszélve, hogy már készülnek a 4magos telefonok, de hát szerintem a sony ( ericsson nélkül ) jobban belehúzott és leginkább ő tud változást felmutatni. Szerintem ha más vagy a sony által jobb telefont akarsz, akkor vagy vársz, vagy megveszed :) bár én furcsállom a füles dugójának az elhelyezkedését. szerintem megéri. bár az a nagy kérdés, hogy mire használnád leginkább
2012. márc. 19. 21:29
 2/3 Joell ***** válasza:
nagyon sokaig egy komoly telo volt...a galaxy s2 konkurense.mondjuk az s2 es ujab megis felveszi az xperia vele a versenyt..sokaig jo volt...jol optimalizalt.jo kamera,szep kijelzo...szinte tokeletes volt...kar hogy nem csinaltak egy arc s 2-est ami 2 magos 1.5 os procit es 1 giga ramot meg 8 giga belso memot kapott volna ugyan abban a hazban,32 sd kezelesssel...nekem mai napig olyanom lenne...
2017. máj. 25. 22:25
 3/3 Joell ***** válasza:
de meg ha arc s3 mat legyartottak volna vagy 4 et kicsit nagyobba meg 4-8 magos 2-3 giga ram mal akkor azt is megvennem..foleg ha ugyan annyira tokeletes lenne mint anno a sima arc s...
2017. máj. 25. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!