Hogy lehet lemondani a Domino Go Net M szolgáltatást?
Tudom, hogy a 1777-es számon, és de ott hogyan tovább? Kiválasztottam a szolgáltatások menüpontot, és azon belül is megtaláltam a havidíjas szolgáltatások menüpontot. Na most itt a gépi hang azt mondja, hogy használom ezt a Domino Go Net M szolgáltatást, ami jelenleg aktív, tehát nincs felfüggesztve. Akkor le sem tudom mondani? Csak felfüggesztett állapotban lehet ezt a vackot lemondani? Mert olyan menüpont nincs, hogy "aktív szolgáltatások kikapcsolása". Csak "felfüggesztett szolgáltatások kikapcsolása" menüpont van.
Utálom a T mobilt! :'(
1430 az ügyfélszolgálat és ingyenes a hívása.
Hogyan aktiváltad?
Amúgy küld el sms-ben a:
-GONETM
szöveget a 1430-ra, az sms is ingyenes
De most a köv 30 napra van neted, inkább majd a lejárat előtt egy nappal kapcsold ki, mert a pénzt már sehogyan sem kapod vissza.
Köszönöm a válaszaitokat! Akkor ezt a 30 napot már kibírom valahogy, aztán kikapcsolom.
Aktiválni úgy aktiváltam, hogy alapba raja volt a telefonomon, aztán lecsökkent az egyenlegem 500Ft alá, és akkor felfüggesztették. De nem tudtam, hogy automatikusan vissza fogják aktiválni, ha feltöltöm a kártyámat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!