Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnátok segíteni egy SE...

Kisvuk29 kérdése:

Tudnátok segíteni egy SE Xperia mini pro Ügyben?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy tegnap kaptam,Vodafone feltöltős koncepcióban és nem tudom,hogyan használjam a netet rajta.Aki tudja segítsen.Előre is köszönöm.
2012. márc. 15. 11:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Azért lenne fontos,mert jó lenne ha a net a maps és a többi nem csak lennének a telefonon,ja meg a market.
2012. márc. 15. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Engedélyezd az Adatforgalmat
2012. márc. 15. 12:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Engedélyeztem.(Az volt az első lépésem.)
2012. márc. 15. 12:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg azt sem tudom,hogy hol nyithatnám meg a memóriakártya tartalmát,hogy megnézzem mi van rajta,mert a média résznél csak videó és kép lehetőség van.(Bocs,hogy ilyen hülye vagyok,de csak tegnap kaptam.)
2012. márc. 15. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
A marketről tölts le egy fájlkezelőt. Netezésre ott a wifi, főleg, ha nincs mobilnet előfizetésed.
2012. márc. 15. 13:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy a legtöbb ismerősöm wifije csak néha jön.Van amikor nem veszi.Meg úgy tudtam,hogy lehet netezni Vitamaxxal is.
2012. márc. 15. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, csak hamar 0 ft lesz az egyenleged. :D
2012. márc. 15. 14:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom.De hogy kell beéllítani,mert a Market lenne a legnagyobb hely amit megnéznék,de azt is wifin akarom.
2012. márc. 15. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!