Mi a véleményetek a Samsung GT-S5230-ról?
Olyat vettem még pénteken, eddig egész megfelelőnek tűnik... bár nem tudok viszonyítani, mert eddig nem volt érintő-képernyősöm.
Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban? Mennyire számít elterjedtnek? Sokan veszik?
1., az egész egy sz*r, pénzt nem ér
2., csak rosszak a tapasztalatok
3., már alig kapni, mert elavult
4., ebből kifolyólag kevesen veszik
Kifutott a népszerűsége, 2009-10-ben vitték nagyon, akkor ez tömegtelefonnak számított. Új technológia volt elérhető áron (10x990 forint 2 év hűségért a T-nél), de máshol sem volt drága.
Tudásban szerintem átlagtelefon, de volt belőle egy olyan hibás széria, ami miatt sokat kellett rövid időn belül javítani (+ a hátlap erősen karcolódik, idővel a kijelző is annyira, mintha koszos lenne, elmosódik).
Én a sajátomra úgy vigyáztam, hogy a gyári fólia is 2 évig rajta volt. Igaz, nem vagyok telefonfüggő, nem facebookozok vele, nem lógok rajta, így kb. 2 hetente kell tölteni, úgyhogy még mindig jó állapotban van (2,5 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!