Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S 2.3.3 szoftver?

Samsung Galaxy S 2.3.3 szoftver?

Figyelt kérdés

eddig XEH(magyar,független) volt rajta, de hirtelen felindulásból frissítettem odinnal 2.3.6-ra(gondolván,hogy jobb lesz),csak hogy ez OXA(vagyis Koreai,független) de elég bugos,még a wifi sem működik, ráadásul még a Kies is azt írja,hogy "Ez a készülék nem támogatja a Kiesen keresztüli szoftverfrissítést." Ezért szeretném visszatenni a gyári 2.3.3-at(XEH,vagyis a magyar függetlent), de nem találok sehol letöltési linket,amit az odinnal(1.82) frissíteni tudnék... valaki tudna linkelni?:)

-És ha visszateszem az eredeti,gyári 2.3.3 XEH frissítést, fogja-e újra támogatni a kies a telefont?:/ egyébként ha a kies újra támogatni fogja,megfelel 2.1,2.2.1-es XEH szoftver is!!! majd kiessel felteszem a 2.3.3-at :)

Előre is köszönöm!:)

2012. márc. 14. 15:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem tedd fel a 4.0.3-t. :D

XEH-es kijött már. Nekem nagyon bejön, csak gondolkozom rajta, hogy át kellene állítani XEH-re a thm-m. Amúgy meg írd be a tárcsázóba, hogy: *#272*imei számod# és ha ott van 1 lista, s nem csak az OXA, akkor állítsd vissza XEH-re, restartol a telód, ha az install-ra mész, meg leformázza, de XEH-es lesz, s ugyanúgy tudod frissíteni a XEH-et.

2012. márc. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!