Melyik a jobb teló? Az Lg kp 500 vagy az LG prada. Esetleg vannak ennél jobb érintós mobilok 50 ezer ft alatt?
Figyelt kérdés
Tanaácstalan vagyok milyeen mobilt sszeretnék,csak azt tudom hogy érintőset akarok, a vatera.hu-n már 20 köról vannak "kipróbált" darabok. Dee mégis melyik a jó?
HA egyszer elejtem őket az érintőképerrnyőnek annyi?
2009. jún. 11. 12:22
1/4 anonim válasza:
öööhm nézd meg a szolgáltató website-on és hasonlítsd össze am én prada-t vennék
2/4 anonim válasza:
szerintem meg LG-t ne vegyél,mert tapasztalatom szerint nem valami jók. 1 éven belül tönkre megy az érintőkijelző és kb annyiért csinálják meg,amennyiért már új telefont veszel. De én sem hittem el,és így jártam...hiába az ember a saját kárán tanul.
3/4 anonim válasza:
Pradát nem ajánlom, még egyszer biztosan nem venném meg. Sokszor lefagy sms- írás közben, előfordul hogy nem fogadott hívásokat nem jelez ki, és néma üzemmódban is csörög. A kezelhetősége pedig igencsak nehézkes néha. Ezek a problémák nem csak nálamj elentkeztek, több Pradás ismerősöm is van, mindenki panaszkodik rá. :-S
4/4 anonim válasza:
Ja...és az enyém már többször esett le..betonra is. Az érintőképernyőnek még edig semmi baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!