Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megtilthatom-e valakinek,...

Megtilthatom-e valakinek, akár hatóságilag is, hogy hívja a számunkat, akár vezetékes, akár mobil?

Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak hatóságilag tudsz vele foglalkozni vagy ha van benne elég gerincesség, akkor a megmondod neki, hogy ne hívogasson akkor megteszi neked. De az lehet egyszerűbb ha a mobilodon beállítod a hívás szűrést, ami úgy működik, hogy tiltólistára teszed a számot és amikor hív akkor foglalt jelzést ad neki.Erről bővebb tájékoztatást a szolgáltatódnál kaphatsz, tehát be kell menni egy telefonszalonba és kérni kell az ügyintéző segítségét. Vezetékesről nem igazán tudok nyilatkozni, le kell titkosítani a számotokat, bár ha tudja a számotokat akkor már mindegy. Ilyen esetben akkor irány a hatóság.
2009. jún. 11. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Több lehetőséged is van :

- változtasd meg a telefonszámaidat...

- mobilon általában letiltható némelyik telefonszám, de ha vezetékesről hív, ezt nem tudod letiltani

- ha hatóságilag szeretnéd megtiltani, akkor fel kell jelentened a hívogatót zaklatásért, ebben az esetben bírósági ügy lesz a dologból és megbüntethetik, de a gyakorlatban ez elég nehézkes és bizonyíthatatlan, a rendőrség nem nagyon foglalkozik vele...

Én azt csinálnám a helyedben, hogy (ha tudod, ki az illető) fenyegesd meg : feljelented a rendőrségen zaklatásért!!! (Ez általában beválik.)

A számváltoztatás sem biztos megoldás : ha van közös ismerősötök, akkor megtudhatja az új telefonszámaidat is, ott folytatja, ahol abbahagyta.

Játszhatod még azt, hogy türelemmel kivárod, amíg megunja a hülye kis játékját : tedd le a telefont, ha ő hív, NE VÁLASZOLJ neki semmit, esetleg egy fülsiketítő dudát tegyél a telefon mellé, és ha ő hív, dudálj bele neki, szakadjon be a dobhártyája! ;]

Előbb-utóbb csak megunja! :]

2009. jún. 11. 10:38
 3/4 anonim válasza:
Miért akarod megtiltani?
2009. jún. 11. 12:00
 4/4 anonim válasza:
100%
Volt nekem is ilyen, én csak felvettem, Halló, és nem szólt semmit. Aztán ha éppen kedvem volt / be voltam rúgva, akkor mondtam neki a magamét, szórakoztattam kicsit, vagy ha nem, egyszerűen megmondtam, h most akkor sétáljunk, és zsebre tettem a telefont. A ruha surrogását hallgatva hamar rájött, hogy ez azért drága mulatság... :D
2009. jún. 11. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!