Sony Ericsson XPERIA x10 Mini 2.3 -as update?
Figyelt kérdés
Lesz XPERIA x10 Mini -re Gingerbread update?
Ha lesz mikorra várható?
Előre is köszönöm!
2012. márc. 13. 17:07
11/19 A kérdező kommentje:
A Recorvery menűt meg csináltam, de ez az első ROM ami a képeken van az nem magyar vagy is a képen nem. De be lehet álítani magyarra?
2012. márc. 14. 18:04
12/19 A kérdező kommentje:
Na kész.
Ez olyan mint ha le frissítettem volna a telefonom? hogy ott vírit pár percig a Sony Ericsson fel írat fehéren? Mint ha frissítettem volna? akkor is ilyet szokott.
2012. márc. 14. 19:26
13/19 anonim válasza:
Hát akkor elcseszted ha a Sony E lógónál ottmarad !! :/
MONDTAM HOGY ELÖSZŐR OLVASGASS ÉS UTÁNA KEZDJ BELE !!!
14/19 anonim válasza:
Egyébként az összes ROM Magyar
15/19 A kérdező kommentje:
Ha meg kérlek csimádtam egy videot az elsőről a feketét hogy kell telepíteni, ha meg kérhetlek. Köszi. Amúgy vissza raktam a gyári 2.1 es rom ot.
2012. márc. 14. 22:42
16/19 A kérdező kommentje:
csinálsz*
2012. márc. 15. 07:37
17/19 anonim válasza:
Annyit kellett volna csinálnod,hogy nyomogatod a vissza gombot,hogy megjelenjen a Recovery,és Factory reset.
19/19 A kérdező kommentje:
csináltam elötte és utánna is akkor is csak a fehér SE fel írat van ott.
2012. ápr. 10. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!