T-mobile egyenleglekérdezés?
Sziasztok!!
Ma próbáltam lekérdezni az egyenlegem T-mobilnál, de előfizetéses vagyok. Elküldtem a 1730-ra az "A"betűt, utána küldték is az egyenlegem, ami 480FT. Ez az egyenleg az, amit a 2000FT-ból letelefonáltam, vagy ez a már a túllépésem díja? Előre is köszi!
Ez az Aktuális egyenleged 480 ft.
Tehát 2000 ből 480 ft ot telefonáltál vagy smseztél el :
Maradt még :1520 ft od !!!!
A 1730ra küldött "A" sms-re megkapod az egyenleged, de abban semmi jóváírás,semmi ÁFA tartalom nincsen. Csak hozzávetőleges értéket kapsz, amiből ki tudod logikázni mennyi lehet a számlád...
Mindezt ennyiért:
"Tájékoztatjuk, hogy az egyenleglekérdezések díja bruttó 54 Ft alkalmanként, amennyiben felhívással tájékozódik a 1730-on, a lekérdezés díja kiegészül
az alkalmankénti 2,4 Ft-os alapdíjjal."...
Nekem úgy kell hogy beírod, hogy
X102# és hívás rögtön küldi is
Az ingyenes lekérdezés az a my-tmobile, bár ott is csak a "kedvezmények levonása nélkül"-i verziót mutatja.
Előző: a *102# csak kártyásoknál van, a kérdező pedig előfizetéses.
Kedves válaszoló. Idézlek: azt írod: én előfizetéses vagyok és nekem rögtön küldi is! Kíváncsi vagyok, ogy előfizetéses esetén nálad mégis mit ír ki! Dominónál és mixnél valóban működik, de előfizetéses kártyánál nem pénz van rá feltöltve. Valami írdatlan nagy hülyeséget fog kiírni hogyha beírod hogy*102#
Ha átváltottam előfizura, pontosan megírom ide, hogy mit ír ki. A my t-mobile oldalon is csak hozzávetőlegesen nettó adatforgalmat fog kiírni, tehát az csak tájékoztató jellegű. Előfizetésesenél is van ennek az ussd kódnak jelentősége, ott más jellegű adatokról kapsz tájékoztatást.
" Valami írdatlan nagy hülyeséget fog kiírni hogyha beírod hogy*102#"
Nem.
Az univerzális egyenleg a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!