Miért nem működik ez a játék a telefonomon?
Figyelt kérdés
ZTE Blade (2.2 Froyo) telefonom van, fel szeretném tenni a Guerrilla Bob nevű játékot. De ha eljutok a telepítésig, a telefon mindig újraindul. A Market (illetve mostmár Google Play) szerint nem kompatibilis a telefonnal, de megszoktam, hogy a Market hülyeségeket beszél mert már legalább 6 olyan játékot találtam, ami valahogy mégis fut... És már több fórumon is azt olvastam, hogy 2.3 -mal működik. Ha felteszem a CyanogenMod -ot vagy MIUI -t, akkor az már 2.3 lesz?2012. márc. 12. 18:19
1/2 anonim válasza:
faterom-nak is blade-je van és akarok valamit rá tenni a telójára és az a hiba hogy nagy a játék, néhány dolgot (nem feljegyzett hiba) van a telóban és nem bírja!
nekem ZTE SKATE azon megy minden kijavították!
2/2 A kérdező kommentje:
Bocsi de ha már írsz, jó lenne, ha a kérdésre válaszolnál.
Amúgy nem lehet hogy a faterod telóján túl sok program van?
2012. márc. 14. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!