Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobiltelefont ajánlanát...

Milyen mobiltelefont ajánlanátok max 85000?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek közt kondolkodom!!!

2012. márc. 12. 14:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne vegyél 3D-s telefont, felesleges. Ezek közül Arc S, de ennyiért Motorola Atrixet is kapsz, az összesnél fényévekkel jobb.
2012. márc. 16. 01:23
 12/14 Neo101 válasza:

Szia! Karácsony környékén úgy indultam telefont venni, hogy LG Optimus Black, vagy HTC Desire S Orange, vagy Galaxy Ace a Samsungtól... Egyik sem volt, közölték, h SonyEricsson Live with Walkman van egy darab, amit ajánlani tudnak..

Megvettük. Előtte Nokia okostelefonjaim voltak..

Páromnak Galaxy Gio, gyerekeknek Galaxy Mini, ismerősnek Galaxy Ace van. Ugyebár mind Samsung. Itt megjegyzem: Samsung ezen telefonjain mms fogadása/küldése macera...

Én tartottam kicsit Nokia N97 után a Sony E. ezen termékétől, de amit kaptam:1GHz proci, "3D kártya", a kamerája sz@rabb, mint a Nokiáé, de karcálló kijelző, egy napot ez is kibír, ha nem nyúzod folyamatosan...

A Sony Ericsson Arc-S a T-mobile-nál most a Te 85 ezred alatt van jóval, szerintem azt kell megvenned)) 1.4GHz processzor, a kijelzője óriási, 4.2", én azt venném a helyedben)

A fenti Gio és Mini, mindkettő szokta csinálni, hogy telefonbeszélgetés közben egy pillanatra mintha átkapcsolna kihangosításra, belenyikkan a fülembe...

A Sony E. Live With Walkman ezt nem produkálja... Ezutóbbi miatt nem választanék soha Samsungot, hiába van nekik Galaxy S III-juk...

2012. aug. 12. 21:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de már lassan fél éve hogy feltettem ezt a kérdést,de végül egy szép állapotban levő SE Arc-ot vettem jó áron használtan!
2012. aug. 23. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó döntés volt! Használd egészséggel! :D
2012. szept. 7. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!