Milyen telefont vegyek? Lent.
Olyan telefont akarnák venni amelyiken Android operációs rendszer fut..
-5MP kamera lehetőleg LED Villanóval
-Kapacitiv nagy/közepes méretü képernyő
-Márka nemszámit...
-A maximum ár amit rá tudok szánni sajnos csak 50-55 ezer ft.
-A játékok fussanak rajta nagyobb akadások nélkül..
-Az akku lehetőleg 2 napot átlag használat mellett ki kellene birjon.
Ilyen feltételekkel ennyiért kaphatok telefont?Ha igen akkor legyetek szívesek leírni, hogy meilyk lenne az a teló :D
Talán ZTE Skate..
De a 2 nap átlagos (mi az átlagos?) használatot azt hiszem felejteni kell szinte bármelyiknél.. (Ha játszol szinte biztos, ha WiFizel úgyszintén. (Itt nem a WiFi számít, hanem hogy VILÁGÍT a képernyő.))
Az átlagos az kb..pár SMS,kevés WIFI, meg játék néha.....
Tudom, hogy az "okostelefonok" keveset tarták az akut tapasztaltam....,csak nem akarok magamnál hordani egy töltőt azért..
Amugy a Zte Skate milyen árban van?
Hát skate-et ne vegyél...
Nagy kijelző elavult hardverrel.
xperia ray sokkal jobb vétel, 1ghz proci, adreno 205 gpu, lesz rá android 4 stb.
Ok...a Ray-nak nem kicsi a kijelzője?
Azt olvastam h 8megapixeles kamerája van és HD videót is lehet vele felvenni..ez igaz amugy?
3.3-as, de kinek mi a kicsi...
Valakinek a wildfire s 3.2-e is elég.
Tud az mindent amit kell, a skate-et keresztbe lenyeli.
Ez a kijelzőméreten lovaglás az xperia-k kiváltsága, ha már másba nem lehet belekötni...
Nemrég még az xperia mini idején 3.0 volt a minimum, jött a live with walkman akkor már 3.2 volt.
Most érdekes amióta sláger a ray, azóta a 3.3 is kevés...
Nekem is kicsit kicsi a képernyő...ám eléggé szeretem a Sony ericsonokat.
A Neo-rol mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!