Nokia N9 vagy Iphone?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket vegyem meg? Melyik a jobb? Vagy nem jók az okos telefonok és az iphonok? Maradjak csak sima érintős telonál? És milyen iphone ha az jobb?2012. márc. 10. 14:13
1/12 anonim válasza:
Ájfón 4S, vagy valami új androidos felsőkategóriás.
2/12 anonim válasza:
teljesen mind1 melyiket veszed, mert ha jól veszem ki az írásodból, még nem volt okostelefonod, így gondolom nem is vagy az az ember, aki attól alszik nyugodtan, hogy vagy 300 alkalmazása a telóján. nekem iphone 4-em van, de egyébként az n9 sem rossz választás, akárki akármit mond a frissítésekkel meg támogatásokkal kapcsolatban..az n9 az legalább mindigis egyedi telefon fog maradni...
3/12 anonim válasza:
Neked iPhone ajánlott, könnyű kezelni, kezdőknek is megy.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem volt még okos telefonom de az Iphone 4s-re gondoltam hogy veszek. Jónak gondolom. Az mit jelent hogy frissíteni kell, ezt is kell vagy az mi? Ingyenesek rajta az alkalmazások? Vagy ez a szolgáltatótól is függ?
2012. márc. 10. 18:19
5/12 anonim válasza:
Van ingyenes alkalmazás is, de ha jailbreakeled akkor az összes az (vagyis akkor tölthetsz le torrentről meg bárhonnan és azokat is elindítja).
Ha nem akarsz ilyenekkel szenvedni, akkor inkább egy Androidos teló kéne, azt sem valami bonyolult kezelni, és ott több az ingyenes alkalmazás, illetve nem kell vele semmit sem "hekkerkedni", letöltöd a játékot bárhonnan, rámásolod és már megy is.
6/12 anonim válasza:
ha nem akarsz bűvészekdni akkor n9 vagy lumnia 800 vagy másik oldalról iphone nekem van egy lumniam (céges) meg egy iphone 4em (nem 4s)mindkettőt nagyon könnyű kezelni és semmi baj nincs velük és személy szerint nem szeretem az androidot még a simbyant is jobban szeretem (n8nál volt hozzá szerencsém) persze majd mindjárt lehurrognak.
7/12 anonim válasza:
@21:27
Ha egyiknek se tudod leírni a nevét, ne csodálkozz, hogy senki nem vesz komolyan.
8/12 anonim válasza:
valahogy nem azzal töltöm az időm hogy a rendszerük nevét tanulmányozzam van jobb dolgom is és nem az volt a kérdés hogy melyiket hogy kell leírni : )
9/12 anonim válasza:
A saját telefonod nevét se tudod...
10/12 anonim válasza:
Nem kell tanulmányozni, megnézed hogy van leírva, és kész, tudod is a nevét.
Kivéve ha csökkent mentális képességeid vannak, akkor persze lehet 2 órába telik megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!