Samsung Galaxy mini, galaxy y vagy galaxy gio?
Figyelt kérdés
melyiket válasszam? nem tudok dönteni,mindegyik nagyon tetszik2012. márc. 10. 12:36
1/12 anonim válasza:
Egyiket se, hulladék az összes Samsung. One Touch-t vagy SE Live-ot vegyél.
2/12 A kérdező kommentje:
:/ és ha kéne választani a három közül?
2012. márc. 10. 12:41
3/12 anonim válasza:
Gio. De hidd el, szemét, ne vegyél Samsungot.
4/12 A kérdező kommentje:
oké köszi
2012. márc. 10. 12:47
6/12 anonim válasza:
Nekem galaxy minim van. Imádom!!! Gyors, könnyen kezelhető és nagyszerű telefon. Egyáltalá nem hulladék!!! :) Szerintem ilyet vegyél!!! :)
7/12 A kérdező kommentje:
Kösziiii!! :)))))
2012. márc. 11. 17:43
8/12 anonim válasza:
Kár volt feltenned a kérdést, ha csak az a lényeg, hogy valaki a te véleményeden legyen, az mindegy, hogy soha nem látott más telefont...
9/12 anonim válasza:
Volt már más telefonom, nekem a galaxy mini tetszett legjobban!!! Még az xperia x10 mini pro-nál is jobb!!! Szóval teljesej megéri a galaxy mini! ;)
10/12 anonim válasza:
Persze, hogy jobb, az X10 Mini Pro is szemét. Akkor átfogalmazom: nem láttál még jó telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!