Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet még kapni kinyithatós...

Lehet még kapni kinyithatós telefonokat? Nem igazán jönnek be ezek a gagyi érintős telefonok, szeretnék venni valami komolyabb kinyithatósat.

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Az érintősök mitől gagyik?Sokkal nagyobb a tudásuk mint a kinyithatósaknak.Biztosan fogtál egy sz@r kapacitív kijelzős Samsung S5230at, és rávágod hogy az összes érintős sz@r , de hogyha kipróbálnál egy új HTC-t vagy Samsung Galaxyt biztos megváltozna a véleményed.
2012. márc. 9. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Első válaszoló:

Én érintőst használok, sőt volt nekem még 2007-ból rezisztív is, és azt kell mondjam, vannak hátrányai is. Pl. telefonálni a jobb készülékekkel sem egyszerűbb, mint a hagyományossal. Aztán sokkal inkább óvni kell a kijelzőjét, klasszikus mobil mellé én simán beteszem a zsebembe a kulcsot. Tartok most is tartalékba klasszikus mobiltelefont is, mert vannak helyek, ahová jobb azt vinni (nem az ellopják a veszély, hanem az összetöröm, megáztatom, stb., aminek egy érintőképernyős kevésbé áll ellen).

Kérdező:

A klasszikus telefonok miért nem jók? Miért jobb, ha kinyithatós? Na, én azt a divatirányzatot nem értettem soha, semmivel sem praktikusabb, mint a klasszikus kialakítás, amiből ráadásul most már 3-10 ezer között is jót kapsz.

2012. márc. 9. 23:27
 3/3 anonim válasza:

Én is olyat keresek apukámnak nem sok sikerrel!Mért praktikusabb a kinyithatós telefon mint a klasszikus?talán mivel össze van csukva a telefon jobban védi a kijelzőt! Eddig is mindig klasszikus telót vettünk neki de sajnos hamar betört a kijelző de mióta kapott egy kinyithatósat elég jól bírja (bár ez nem tetszik neki mert ő csak Nokiát használ...)

Úgyhogy ha valaki tud kinyithatós nokiát sikítson! :)

2012. jún. 19. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!