Megszoknám az érintőképernyős telefont?
Hamar megehet szokni, szerintem nekem már nehezebb lenne hagyományossal. például mikor anyukám telefonját megfogom akkor el kell gondolkodnom, hogy most akkor hogyan is :D Mert rögtön a képernyőt nézem és csak azt akarom tapperolni...
Szerintem érintőképernyősön qwertz-vel sokkal könnyebb sms-t írni.
Egyik ismerősödnek biztosan van érintőképernyős telefonja, kérd meg, hogy kipróbálhasd!
Ha 1 50 ezres készüléket veszel, akkor ezektől nem kell tartanod.
A görgetés nemgáz egyik telefonnál sem. Az SMS írást is meg lehet szokni, nekem 1 hétbe sem telt, qwerty-s telefonról váltottam csak érintősre. Eleinte tartottam tőle, hogy nem jó, mert a qwerty nagyon bejött, de az érintős Nokiák nagyon gázok voltak. Egyedül a qwerty volt, amit megszerettem benne. Szóval, ne tarts tőle. :)
Próbáld ki, ahol lehet, s hátha megtetszik. :D
Próbálgatni tudom, páromnak olyan van, de én általában ideges leszek tőle. A görgetést nem tudom szabályozni. Nekem is qwerty-s van most és nagyon szeretem. De egyszerre qwerty-s és érintőset nem akarok - mint pl a nokia e6 -, mert az sem egész képernyős. Páromnak szétcsúsztatható samsungja van, az egész érintős, de ha elcsúsztatod, ott a qwerty. Az nagyon király, de dual sim-es teló kéne!
Amúgy köszi az eddigi válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!