Ha külföldön vagyok, csak úgy lehet elérni, ha tárcsázzák otthonról a számom elé a +3630-at pl?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ha valaki pl. ilyenkor nem tudja, hogy külföldön vagyok...miért is tudná...akkor elvileg nem tud elérni normál 0630as hívószámmal? Domino kártyám vn, a szolgáltató ilyenkor meg tudja utólag mondani, hogy akart-e valaki keresni??? Indítottak-e hívást a számomra, csak 0630-al és ugye így nem voltam elérhető?2012. márc. 8. 22:44
1/3 anonim válasza:
Nem. Tökmindegy hol vagy a világban, téged elérnek a 0630.... számmal. Akkor érdekes a dolog amikor te akarsz valakit felhívni Magyarországon. Akkor neked a +36-at kell előtárcsáznod ( vagy 0036-ot ).
2/3 anonim válasza:
Ugyan úgy elérnek 0630-as kezdettel is. A +36-ot akkor kell használni, ha a hívásindító fél van külföldön.
3/3 anonim válasza:
A hívók ugyanúgy hívhatnak mint eddig, semmi különbség. Csak neked különbözik azzal, hogy fizetsz fogadásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!