TELEFONNÁL ez normális? Láttatok már ilyet? Bövebben lent
Igen ez nekem is előfordult a régi mobilommal.
Nem tudom mi lehet a gond lehet aksi hiba vagy valami más.
Csak azért írtam, hogy ne érezd magad egyedül.
Detto ugyan ez a bajom. Nekem mióta főzött ROM van fent, azóta csinálja.
Hozzá sem érek a telefonhoz, és egyszer csak felvillan a kijelző, mintha megnyomtam volna egy gombot. Nem mindig csinálja, de van amikor egymás után jönnek rá a rohamok. :D
Milyen telefonotok van?
Nálam is ugyanez a probléma, nekem Samsung Galaxy Ace van...
az enyém egy xperia neo (sony ericsson)
már arra is gondoltam hogy talán a alkalmazások zavarhatják meg :-)
nekem xperia ray van és nem tapasztaltam ilyet eddig....
persze ha tapasztalnám gyorsan kitalálnék valami okosat először is egy FC-t csinálhatnátok ha utána eltűnik akkor valami hülye apk volt a felelős....egy autostarts is jó lenne mert megakadályozza h. indulásnál a háttérben elinduljon egy csomó felesleges alkalmazás és több memória marad amitől gyorsabb a mobil persze ehhez rootolás is kell viszont tényleg fájó h. egy xperia ilyent csinál mer mondom nekem több is volt de nem láttam még ilyent..
Az én telefonomon Android 2.3 van, root-olt, minden kellő alkalmazást feltettem rá, és Advanced Task Killer Pro-val tisztítgatom a fölösleges cuccoktól. (Huawei)
Viszont rájöttem, hogy nekem ezt a villogást akkor csinálja, amikor az akksi szintje kb. 25%-os. Ha feltöltöm csurig, akkor nincs probléma, még 50-nél, és 40-nél sincs, de ahogy egyre megy lejjebb, egyre jobban jön ez a kijelző felvillanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!