Kinek van ZTE Blade telefonja?
Figyelt kérdés
Tegnap vette párom használtan! És levette mára a rajta lévő egyenleget! Miért???? Mibe léphettem bele? a Youtube menü is pénzbe kerül? És a navigációt ha elindítom? Hogy tudom csatlakoztatni a laptopomhoz? nem lehet kiütni belőle a netet, hogy ne vegyen le a pénzből? vagy honnan vehette le???
Nem értem, mindjárt a kukába dobom
2012. márc. 8. 15:24
1/3 anonim válasza:
talán azért mert van hogy a telefonod felmegy a netre mert nincs bezárva minden alkalmazás
1. beállítások-> vezeték nélküli és hálózati beállítások -> mobilhálózatok-> és itt ki kell kapcsolni az adat engedélyezést
és a telefon nem használhatatlan!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2012. márc. 8. 18:07
3/3 anonim válasza:
és ha még van valami kérdésed kérdezz nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!