Válasz? (android, galaxy mini)
1. Ha hotspotot csinálok akkor rá lehet csatlakozni, meg mutassa a jelet is, de ha meg akarok nyitni egy weboldalt akkor kiirja hogy nincs internetkapcsolat vagy valami ilyesmit... (pl: galaxy mini a hotspot, star 2 meg ami veszi)
2. Mire lehet használni a GPS-t a telefonba... Mert csak olyan programokat találtam amik nettel mennek és GPS nélkül, de még olyat nem, hogy net nélkül és GPS-el... Tudnátok olyan programokat mondani ami GPS-el működik?
Ha hotspotot csinálsz akkor a telefon mobilinternetét osztja meg. Van megfelelő havidíjas internet díjcsomagod aktiválva?
2. GPS-t helyzetmeghatározásra illetve navigációra lehet használni. Offline navigáció pl iGO
Köszönöm a válaszokat... :-)
Az első válaszhoz hozzátenném, hogy van mobilnetem én birok is netezni, de aki wifiről szedi az én netem az nem...
Igaz, hogy lassú a mobilnetem, de akkor is sztem be kellene töltenie... (0.30 Mbps letöltés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!