Pofátlanság lenne új telefont kérni?
Figyelt kérdés
201 szeptemberében kaptam egy lg bl40-et,de rájöttem h ez nem a hozzám íllő telefon, ráadásul egy kicsit elavult. Pofátlanság lenne egy új telefont kérnia a májusi szülinapomra?(t-mobilr sidekick)2012. márc. 7. 16:17
11/15 anonim válasza:
szerintem igen ,nekem is egy fél éve van meg a samsung montém és az is elavult és akkor mi van ,még mindíg nem tetszik de kezdem megszerteni , gondolom te is ilyen robotos szart akarsz
12/15 A kérdező kommentje:
nekem másfél éve van meg,csak h ne essék élreértés
2012. márc. 10. 15:08
13/15 Furjadék* válasza:
:D Ha ezt a csodaizét veszed, akkor lesz egy díszes Wifi-s zenelejátszód:D Nemhiszem h támogatja az itteni GSM szabványoakt, ennek tetejében csak szerződéssel leeht megvenni.Szóval tényleg gondolkozz egy Motorola Milestone-on.Ammeg eBay-en nézelődj, hátha.De elötte mindeképpen nézz utána, használható-e itthon a GSM miatt...
14/15 anonim válasza:
Hát ha azt mondom igen,megsértődsz? Nekem már 6 éve van ugyanaz a telóm. Egy k530as.. Gagyi nem wifis ez van... Nincs pénz ujra:(
15/15 Tajti Miklós válasza:
ilyet csak akkor vegyél ha ingyenvágják hozzád mert sz*rt se ér vegyél samsung omnia pro b7350 et igen jóteló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!