Nokia C5-03 vs. Sony Ericsson Xperia Mini?
Figyelt kérdés
A két telefon közül fogok választani, érdekelne mindenféle vélemény, összehasonlítás, tapasztalat, összehasonlítás, Symbian vs. Android, Ovi Store vs. Market, internetezés lehetőségei... akármi. Pénz nem számít.2012. márc. 7. 15:49
1/5 anonim válasza:
xperia mini vagy sony live...
Ui:
Ez komoly kérdés?
Mintha azt kérdeznéd, hogy p1-es vagy p4-es gêpet vegyêl-e...
2/5 anonim válasza:
A Mini keresztbe lenyeli a Nokiát.
Okok: Mini kapacitív kijelző, Nokia rezisztív (szerintem már ez döntő pont)
Mini legfrissebb Android frissítés, Nokia egy ősrégi Symbiannal operál
Mini HD felvétel, Nokia még vaku se
Mini 1 Ghz proci, Nokia 600 Mhz
Mini 512 Mb ram, Nokia 128 Mb ram
Mini Grafikus gyorsító van, Nokia nincs
Szubjektív, de Mini szép, Nokia snassz
Amúgy ha a Minit kicsinek találod, akkor Live with walkman ugyanezeket tudja, nagyobb kijelzővel, kb ugyanannyiért. De C5-03-ra pénzt kidobni butaság.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, de a Mini - időközben megtudtam - tárgytalan, ugyanis csak webshopon csak fehérben kapható, az üzletek pedig abszolút kifogytak belőle (legalábbis a T-Mobilban ezt mondták.)
2012. márc. 7. 16:48
4/5 anonim válasza:
Akkor a hasonló tudású sony live is jobb vétel 36-ért.
5/5 anonim válasza:
Ja, akkor Live. De C5-03 semmi képpen se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!