Miért épül visszafelé ez a technológia, vagy miért jobb ez így?
Volt 2G-m anno és egyáltalán nem értettem utána mitől lett az atomstabil telefonos oprendszerek királya az iOS (mindig minden körülmények között képes volt meghalni, előtte nem is ismertem azt, hogy a telefon szoftveresen meg tud "halni").
Nem értettem azt sem, miért lett a képernyőzár perkérdés. Egy ócska vacak, amit egy fizikai csúszkával simán rátehetnének a készülékre. Kényelmesebb aksibarátabb megoldás mint a minden véletlen gombnyomástól életrekeló kijelző... de nem
Nem értettem miért jó ha a telefonban nem cserélhető az aksi és a memóriakártya. De az iPhoneban nem volt az és most nézzétek meg az új csúcstelefonokat...
Nem értettem miért nem égetik ezekért a blogok/teszterek/cikkírók máglyán el a fejlesztőket mint anno az iPhonenál is. Kiment a divatból az ésszerűség?
Lassan kuriózum lesz egy olyan teló amiben cserélhető aksi/memkártya van. Pedig régen ez alap volt (és mennyi vicc volt az iPhonra amiért abban nem az). Miért jobb ez így?
Nem tudom milyen készülékekről írsz, de szerencsére csak típusnál alkalmazzák, bár ez sem teljesen igaz.
Én Galaxy Notet használok, és minden van.
Amiben nincs még mindig, az az iPhone és a Googlifónban, de legalább akkumulátort lehet benne cserélni.
Szóval nem tudom milyen készülékekről beszélsz/írsz.
Ez csak egy példa a sok közül ami felkapott lett szerintem. Ilyenek például az új nokia készülékek a megbonthatatlan házaikkal. Körülbelül mindegyik (tisztelet a pár kivételnek amit viszont pont hogy a gyengébb felszereltsége miatt nem választanék).. .de nem is ez a lényeg. Ha olvasok egy tesztet általában úgy kezelik már ezeket a hiányosságokat mint a legtermészetesebb dolgot a földön.
Nem mintha nekem kevés lenne 16 gb. Még 8 is sok. Csak ha repül a csodakütyü búcsúzhatok az adataimtól is. Ja hogy a rögzített kliensprogrammal vissza tudom állítani... de jó nekem. De tényleg ma már ritka hogy hozzáférsz a telefonodhoz mindenféle hülye kliensek nélkül.
:) amúgy csak kíváncsi vagyok. Ezért hisztizek. Valaki lát ezek mögött bármilyen értelmes elgondolást? Ha meg ne makkor meg miért nem hiányzik senkinek?
Ha most valami olyasmit vársz hogy: "A rögzített memóriakártya nagyobb megbízhatóságot ad a program szoftveres működéséhez." vagy hasonlót akkor szerintem eltévesztetted a fórumot.
Van egyfajta igazság ebben is, de főleg arra megy ki hogy egy készülék két-három árkategóriába is bekerülhet ezzel. Legtöbbünknek bőven elég a 8 de mindenki a 64-re vágyik :D ne feledd.
A tesztek ma se tapsolnak a nem cserélhető aksiért. Főleg, ha azok olyan brilliáns darabokat örvendeztetnek meg, mint amiket a Dell ad ki mostanában (a 3 órás üzemidejével).
Olvass olyan tesztetek, amik nem fizetettek :)
Ilyan a pdafanclub.com és a 220volt.hu/Teszt/
Én is szoktam tesztelni, és bizony keményen lehúzom az ilyen készülékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!