IPod Touch vagy Sony Ericsson Xperia Ray?
A kérdésem az lenne, hogy melyik készülék lenne a jobb választás.
Ár most nem lényeges, hogy valamivel a másik drágább. Ha IPod Touch-t veszek, telefonálni a másik telefonomon tudnék, szóval játékra, és egyéb dolgokra melyik lenne a jobb?
IPod jobban bejön, viszont ott a jailbrakeelés, meg ilyesmik elég nehézkes dolgok, Ray-en viszont torrent oldalakról, vagy bárhonnan tudok tölteni fizetős játékot rá.
Viszont IPodon élvezhetőbb játszani, szóval fogalmam sincs, hogy melyiket válasszam. Esetleg akinek van a két készülék közül valamelyik, leírhatná róla a véleményét.
Köszönöm a válaszokat.
Zenére nem nagyon kellene. 7 giga, vagy 8 most mindegy, ahogy elnéztem amit töltöttem más IPhone-ján egy Angry Birds, vagy egy Fruit Ninja, Where is my Water 30-40-50 megát foglalt. Egy komolyabb játék, mint a Driver volt 500 mega azt hiszem. Szerintem bőven elég tárhely.
Köszönöm az eddigi válaszaid.
Nekem nincs bajom vele, jó kis játék(ok).
Na, de ha például neked kéne választani a kettő közül, melyiket hoznád el?
Másik kérdés, mivel ahogy mondtad, voltál, vagy vagy IPhone tulajdonos, ha tudod, elmondanád, hogy például egy fizetős alkalmazást hogyan tudok megvenni? Bankszámlaszám kell? Vagy valami könnyebb úton is elintézhető?
a bankkártya számodat kell megadni
De jailbreak-el és az installous-al kilehet játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!