Mi a véleményetek a Sony Ericsson W705-ről?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 10:44
1/5 anonim válasza:
Zenehallgatásra jó, de mivel a kamerája nem autófókuszos, így nem lehet vele normális képeket készíteni
2/5 anonim válasza:
nekem w705-ösöm van és k*rva jó még egy kicsit halk mert bekell járatni a hangszóróját, de a kamerájával semmi gond mert autofokuszos nagyon sok mindent tud meg minden szval nagyon jó telo
3/5 anonim válasza:
szint 705-ösöm van naon jó Wifi,Walkman naon jó , am az alap játékok oanok pl autos ugy fordul h megbilented a telót nekem ezt tetszet de ha mondjuk töltesz le hozzá játékot az már nem naon lesz ien ezek csak az alapj játékok , filmet is szoktam rajta nézzni mert elég nagy a képernyője meg ha a walkman elfordítod a telot balra ha jó emlékszem és vele együt fordul a walkman és így döltve a videó teljes képernyős , alapból 4GB mem kártya van benne sztem az elegendő , elvileg tv zésre is alkalmas, de ha mindent akarsz tudni róla mert még nagyon sok mindent monthatnák vedd meg :D (Y)
4/5 anonim válasza:
Telejsen jó minden van rajta, megéri!okos telefon
5/5 anonim válasza:
Nekem is ijenem van, csak sajnos már rengetegszer volt szervízbe, de ha mükszik, akkor kúúúvajó^.^képeket szépeket lehet vele csinálni, zenehallgatás is remek, mindentökjo(Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!