Mobiltelefon-vásárlás külföldön, milyen bonyodalmat okozhat?
Köszönöm az infókat!
Nos, Magyarországon élek, T-s vagyok, a telefont pedig Lengyelországban venném meg vagy Montenegróban.
És melyik szolgáltatónál? Semmiképpen e feledd, hogy egyik külföldi T-mobile sem azonos a magyar T-mobile-val. Tehát egy külföldi T-s telefon nem fogadja el a magyar T-s kártyát.
Akkor érdemes, ha az előfizetés ideje alatt nagy részt ott is élnél.
Nem azonosak a szolgáltatók? Uhh... ez eszembe se jutott volna. Köszönöm a felvilágosítást, sok fontosat tudtam meg!
Tehát ha itthon használnám a telefont, lényegében semmi esetben sem éri meg külföldön venni, így értettem.
Pontosabban ott ugye nincs meglévő előfizetésed, tehát akkor vagy újat kötsz, vagy nem tudom arra mennyire divat a feltöltőkártyás. De akkor inkább függetlent vegyél.
külföldről venni telefont szerintem komplikált, főleg a garancia miatt, nehezen tudnád érvényesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!