Ezek közül melyiket vennétek majd meg?
hauwei ascend d qvad
lg optimus 4x
sony xperia s
iphone 4s/5
samsung galaxy s3
és miért?
Galaxy S3 és iPhone 5 specifikációit még nem is tudni, az Xperia S pedig nem egy kategória ezekkel.
A Huawei és az LG közül ha kötelező lenne választanom, a Huawei-t venném, állításuk szerint jobb a SoC-uk a Tegra 3-nál.
EGyiket sem. Az S3 nem lesz 4 magos, Szifont nem vennék, LG-t megint nem, a Huaweit vegyék a mongolok, a Sony nemtetszik, a HTC Edge viszont annál inkább...de nem kell az sem.
Én ha még egy 2 magos telót vennék, az CSAK és KIZÁRÓLAG ARM-Cortex A15 procival lenne, 2 mag 2 GHz+ és itt még megoldható a melegedés...4 mag semmiképpen, az maradjon a barackban meg a meggyben, telefonba nem illik.
A kérdés az volt, hogy ezek közül mit vennél.
Ha egyiket sem, minek válaszolsz?
HTC One S, mert HTC a kedvencem.
De ha csak ebből a listából akkor Xperia S, mert iPhone-t nem szeretem, Samsungnak eddig egy telefonja sem tetszett, LG-t nem szeretem, Huawei-ből drága telefont nem vennék, és ennyi.
De tényleg HTC One S, hardveres szempontból is az a legerősebb asszem.
Valóban a HTC One S a legjobb a már hivatalosan bejelentett telefonok közül, de nincs a listában.
Ezek közül a Huawei-t venném, mivel az S3-ról még nincs biztos információ.
HTC One X
de mivel nincs a listaban igy azthiszem , hogy: HTC One X!!
De ha tenyleg a listabol kell valasztani akkor: HTC One X!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!